038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Anneke Hemmen

Opleiding Personeel & Arbeid van de Hanzehogeschool te Groningen, werkervaringsadviseur.

Anneke Hemmen heeft een brede werkervaring. Zij is jaren werkzaam geweest in HR/management functies, met uiteindelijk de specialisatie mobiliteit, leren en ontwikkelen. Met name alle technologische ontwikkelingen op het vlak van leren en ontwikkelen vind zij erg boeiend. Er zijn fantastisch instrumenten op de markt om je loopbaan op orde te krijgen en houden; je leven lang!

Door de diversiteit van haar opgedane ervaringen weet zij hoe de hazen lopen op de arbeidsmarkt en dat een goed netwerk in deze tijd onmisbaar is. Mensen met elkaar verbinden is één, maar mensen hiervan bewust maken en zelf leren hoe het werkt is veel waardevoller. Sinds 2016 heeft zij de eerste loopbaanwinkel van het noorden voor bewuste noorderlingen geopend en werkt zij met een ontwikkelde methodiek van de 6 G’s; GOED GAAF GELUK GEZOND GROEI en GELD.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,