038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Annemarie van Doorn

Opleiding: ACC Counselling en Coaching, NLP Master, HBO Verzuimmanagement.

Annemarie van Doorn werkt voor Jennix als loopbaancoach in de regio Veenendaal. Zij heeft diverse opleidingen en trainingen op het gebied van coaching gevolgd waaronder counselling en coaching bij het ACC gericht op loopbaancoaching en NLP Master bij het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP). Augustus 2018 is Annemarie geslaagd voor de opleiding HBO Verzuimmanagement aan het NCOI.

De loopbaan van Annemarie is gestart in het bankwezen. Na een reorganisatie heeft ze haar hart gevolgd en is ze mensen gaan begeleiden naar werk bij een re-integratiebureau. Annemarie heeft jarenlange ervaring met coaching van werknemers die door stressklachten vastlopen in hun werk of die op zoek zijn naar passend werk.

Mensen in beweging brengen in het kader van re-integratie spoor 2, daar gaat ze voor. Het is haar missie om ze te begeleiden in het vinden van de gewenste levens- en loopbaanpad. Een pad naar meer (werk)geluk, waar ze zichzelf mogen zijn en ruimte is om te groeien.

Annemarie is praktisch, nieuwsgierig en leert graag en is het liefst aan de wandel.

Wat anderen over Annemarie zeggen

Bij Annemarie voel ik me prettig. Vooral de laatste periode van het traject heb ik als erg prettig ervaren. Vooral de wandelingen zijn mij bijgebleven. De kijk op de natuur en het gebruik hiervan is een mooie toevoeging. “Het hoeft niet perfect, geniet maar van de weg ernaartoe”. Ze is iemand die positief is ingesteld en zich goed weet aan te sluiten bij mijn situatie, beleving en wens. Ze houdt van aanpakken en is gericht op de toekomst maar geeft ruimte om in het hier en nu te zijn. Ik zit beter in mijn vel en heb meer energie, betere balans tussen werk en privé, meer vertrouwen en ik kan weer kijken naar de toekomst. Ze heeft zich echt ingezet voor mij en daar ben ik dankbaar voor.

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,