038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Arnold Heijblom (Meppel/Steenwijk)

Arnold Heijblom (Meppel/Steenwijk)Opleiding: WO Rechten, Post HBO Loopbaanbegeleiding, diverse accreditaties voor testgebruik; houdt kennis actueel door onder andere het volgen van lezingen, specifieke workshops en door deelname aan een kwaliteitskring van de beroepsorganisatie Noloc.

Vanaf zijn eerste baan is Arnold werkzaam op het raakvlak van organisatie en individu. Sinds 1999 werkt hij als loopbaan- en studiekeuze adviseur. Arnold heeft zowel ervaring met individuele en groepsgewijze loopbaanbegeleidingen als met ondersteuning van management en P&O bij vraagstukken over arbeidsmobiliteit. Hij ondersteunt graag het zoeken naar kansen en vormen om wensen en mogelijkheden van een medewerker in verbinding te brengen met wensen en mogelijkheden van een organisatie. Ook bij re- of outplacement helpt Arnold mensen om (zelf-)vertrouwen te hervinden om een nieuw loopbaanpad in te slaan. Wanneer er belemmeringen of drempels zijn – soms onuitgesproken of meer samenhangend met de privésituatie dan met de werksituatie –, dan signaleert hij die en begeleidt hij het zoeken naar wegen hoe daarmee om te gaan. Arnold wil bevorderen dat mensen kunnen onderkennen en erkennen wat voor hen van wezenlijk belang is, omdat hij ervan uitgaat dat dat een fundament vormt waarop zij hun persoonlijke keuzes voor de toekomst kunnen bouwen.
Arnold is door het CMI gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (CMI-B) en is als zodanig door het Noloc erkend.

Wat anderen over Arnold zeggen:

“Mijn ervaring met Arnold is zeer positief. Door zijn empathisch vermogen voel ik me begrepen. Hij is in staat om orde te scheppen in onoverzichtelijke situaties. De gesprekken zijn inspirerend en geven mij nieuwe kansen.” 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,