038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Bertine Koks (Zwolle en omgeving)

Bertine KoksOpleidingen: Hogere Bosbouw- en Cultuurtechnische School, Post HBO milieukunde, NLP master en practitioner en diverse opleidingen en trainingen op gebied van marketing, bedrijfsvoering en coaching (o.a. dienend leiderschap)

Bertine heeft op veel verschillende plekken gewerkt. Ze is begonnen bij een groot adviesbureau en heeft daarna de overstap gemaakt naar de provinciale overheid. Na enkele jaren vervolgde ze haar carrière bij een klein adviesbureau en heeft dat mede opgebouwd. Na enkele jaren deed zich de mogelijkheid voor zich in te kopen in de onderneming waar ze uiteindelijk directeur en mede- eigenaar werd. Hierdoor had ze de mogelijkheid veel te doen aan coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement van het eigen personeel.
Na een persoonlijke ontdekkingstocht maakte ze een grote carrièremove naar de gezondheidszorg. Ze merkte hierdoor dat de balans, die nodig is voor werkplezier en het behalen van resultaten, volledig terug is. Voor Jennix is ze actief met het begeleiden van anderen richting de externe arbeidsmarkt.
Bertine is een praktische consultant. Mensen voelen zich bij haar snel op hun gemak. Ze gaat uit van mogelijkheden, maar houdt rekening met beperkingen. Mensen krijgen van haar ruimte, maar daarbij verwacht zij ook eigen inbreng. Ze houdt zo nodig een spiegel voor.

Wat zeggen kandidaten over Bertine:

Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp en positieve inzet naar mij toe. Had ik echt nodig. Voor mijn gevoel kan ik de wereld weer aan, en zitten ze op mij te wachten!!
Vooral van NIVEA ga ik gebruik maken. Als er positief nieuws is, hoor je het direct van mij. De trainingen waren ook erg waardevol. Niets dan lof richting jou/jullie kant. Het was ook altijd wel gezellig. Geniet van je chocolaatjes, heb je echt verdiend!!  Nogmaals heeel erg bedankt voor alles!!
(Erna/Zwolle)

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,