038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Chantal Cunnen (omgeving Rotterdam)

Opleiding: Nederlands 2e gr- Frans , HBO Arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid, Communicatie in Organisaties (WO)
Chantal heeft jarenlange managementervaring binnen organisaties die zich richten op loopbaanontwikkeling en arbeidsmarkt. Naast de leidinggevende taken was zij ook verantwoordelijk voor complexe coachings- en loopbaantrajecten. Van nature is Chantal ontwikkel- en resultaatgericht, met een ‘hoofd-hart-hand-benadering’, een gedreven persoon gericht op de uiterste balans tussen zakelijk klantsucces en persoonlijke uitdaging. Chantal is open en persoonlijk, neemt de menselijke maat als uitgangspunt. Is verbindend waar het kan, confronterend waar het nodig is.

Wat zeggen onze kandidaten over Chantal:

Sharita, Dordrecht
Chantal is betrokken, prettig in de omgang en ik voelde mij bij haar veilig. Het traject was leerzaam en soms ook lastig. Lastig omdat je over sommige aspecten niet zo diep nadenkt of bewust dagelijks mee bezig bent. Daarom wel goed om er even bij stil te staan.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,