038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Debbie de Jong (Apeldoorn)

Opleidingen: Post HBO kinder- en jeugdtherapie, interne opleiding Autisme, Omni hypnose- en regressietherapie, diverse trainingen mbt hypnose, OU basis psychologie.

Debbie is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en aanverwante kenmerken. Zij is betrokken geraakt bij mensen met autisme doordat een aantal familieleden te maken hebben met autisme. Vanuit die ervaringsdeskundigheid is zij zich gaan ontwikkelen als autisme specialist. Haar benadering is gericht op het individu. Ieder mens is uniek! De begeleiding is iedere keer weer anders omdat iedere persoon weer anders is. Haar overtuiging is dat ieder mens prachtige kwaliteiten heeft, die soms niet (meer) zichtbaar zijn. In de begeleiding gaat zij met je op zoek naar jouw kwaliteiten en jouw mogelijkheden.

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,