038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Detry Hekman (Groningen/Drachten)

Opleiding: diverse opleidingen en trainingen, waaronder hogere bedrijfskunde, adviseur talentontwikkeling, hbo maatschappelijk werk

Detry heeft jarenlang gewerkt voor de publieke zaak, in de sociale sector. Als consulent werkcentrum, manager re-integratie en adviseur van gemeenten op het terrein van re-integratie. Als projectleider heeft zij diverse projecten geïnitieerd waarbij het accent lang op talentontwikkeling.

Als consultant is zij oprecht geïnteresseerd in mensen en hun situaties. Haar begeleidings- en coachingsaanpak kenmerkt zich als ondersteunend, validerend en pragmatisch. Zij heeft zoals ze zelf zegt ‘Een oog voor talent’. Naast haar werkzaamheden voor Jennix werkt Detry ook als life-coach en uitvaartbegeleider. Detry heeft specialisaties in : – life-coaching en – trauma-coaching.

Wat zeggen kandidaten over Detry:

Detry heeft me echt ondersteund bij het -toch wel- rouwproces dat ik doorgemaakt heb. De trainingen vond ik heel goed! Ik heb er zeker wat aan gehad.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,