038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Eef Huiser-van der ElstEef Huiser-van der Elst / Senior Consultant

Opleidingen: Post HBO Loopbaanbegeleiding, WO Algemene Letteren (specialisatie Communicatiekunde), specialismen: DISC persoonlijkheidsstijlen, Roos van Leary / interpersoonlijke dynamiek.

Eef is senior consultant en trainer bij Jennix. Zij begeleidt kandidaten in het kader van het outplacement- of 2e spoortraject. Tevens geeft zij de sollicitatie-, gespreks-, LinkedIn-, en netwerktraining. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de patiëntencommunicatie werkt Eef sinds 2006 als loopbaanadviseur. Zij heeft ervaring in het begeleiden van diverse doelgroepen op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie.

Haar werkwijze is praktisch, toegankelijk en resultaatgericht. Ze laat kandidaten zich bewust worden van hun sterke kanten, waarden en drijfveren, meest motiverende talenten en ideale omgeving, zodat ze bewuste keuzes kunnen maken in hun loopbaan. Tevens zet ze graag haar brede zakelijk netwerk in voor haar kandidaten en ondersteunt ze hen bij hun stappen bij het vinden van een nieuwe baan.

 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,