038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Erna Stalknecht (Doetinchem)

Opleidingen: HBO Personeelsmanagement, HBO Loopbaanadvisering, beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur (Vista Nova, Adriaan Hoogendijk)
Werken met mensen is Erna op het lijf geschreven. Erna heeft voordat ze loopbaancoach werd ruime ervaring als HR-professional opgedaan in het bedrijfsleven. Alle facetten van het personeelsmanagement heeft zij mogen ervaren. Ze heeft in deze functies vaak te maken gehad met werving & selectie, adviseren, ondersteunen, coachen en begeleiden van medewerkers die vanuit boventalligheid op zoek moesten naar een andere baan. Dit maakt dat Erna goed in staat is om mensen te ondersteunen bij het zichzelf (her)ontdekken en met hun capaciteiten en vaardigheden optimaal invulling te geven aan het eigen arbeidsproces, werk en leven. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, zijn thema’s die daarbij uitgebreid aan bod komen. Naast haar werk als loopbaancoach werkt Erna als zelfstandig HR-professional voor veel bedrijven.
Als loopbaancoach is Erna te omschrijven als sensitief, nuchter, vriendelijk en betrokken. Mensen voelen zich bij haar snel op hun gemak. Erna is resultaatgericht en werkt graag samen met de klant toe naar het vinden van de juiste baan. Erna werkt voor de vestiging Doetinchem.
Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,