038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Home » Ervaringen kandidaten

ervaringen van kandidatenErvaringen kandidaten

Door de jaren heen hebben wij van Jennix Talent Management veel kandidaten geholpen. Naast ons hoge slagingspercentage zijn we er erg trots op dat kandidaten tevreden zijn over onze hulp. Hieronder ziet u de ervaringen die een paar van onze kandidaten voor ons opschreven.

Jennix is 24 uur beschikbaar voor vragen en er is altijd wel iemand die je overdag antwoord kan geven op je vraag of je sollicitatiebrief willen lezen of corrigeren.

Thea

Amsterdam

Miriam Riemen (senior consultant bij Jennix) zou ik willen aanbevelen, omdat zij dootastend en zakelijk is met kennis van zaken. Heeft het hart op de goede plaats en bezit inlevingsvermogen

Astrid

Zwolle

Mijn ervaring met Jennix en mijn consultant waren goed. Deskundigheid en goede communicatie waren voor mij belangrijk. Ik kijk terug op een fijne samenwerking waar ik veel geleerd heb over mijzelf, maar ook hoe het toe gaat op de arbeidsmarkt.

Anoniem

Ik heb Jennix ervaren als een professioneel en betrokken bedrijf. Ik had goede gesprekken en trainingen bij mijn consultant, maar ook de rest van Jennix was altijd erg betrokken en sociaal. Ik voelde me altijd prettig en welkom als ik er kwam. De gesprekken waren erg persoons gericht en daardoor erg zinvol en duidelijk. De trainingen waren in een veilig klein groepje waar een goede sfeer was, dit vind ik zelf erg prettig, omdat ik dan goed mezelf kon zijn. Jullie hebben mij super geholpen, dank jullie wel!

Harriet

Zwolle

Jennix is voor mij een prettig bureau, resultaatgericht en stimulerend. Ik vind de toegankelijke sfeer op kantoor bij Jennix prettig en uitnodigend. Bovendien is het voor mij zeer goed bereikbaar. De tijden waarop ik naar de afspraken kom zijn in goed overleg, dat maakt het voor mij allemaal makkelijker.

Mylène

Zwolle

Jennix heeft mij veel goeds gegeven: met de ruggensteun en dat solliciteren een vak apart is!
De consultants met hun enthousiasme, tips en vertrouwen. Gineke met haar goede correcties. Als ik het voor het zeggen had gehad was ik het liefs nog een maandje onder jullie hoede gebleven dit vanwege mijn trage start. Maar eigenlijk moet ik ook zelfstandig, nu ik alle informatie over hoe te solliciteren binnen handbereik heb, mijn eigen weg bewandelen.

Joanne

Maastricht

Toen ik bij Jennix binnenstapte wist ik niet meer welke weg ik moest inslaan. Na een aantal teleurstellingen in mijn werk was mijn zelfvertrouwen behoorlijk gedaald. Het traject bij Jennix hielp me om rustig aan te ontdekken wat ik zelf eigenlijk wilde en waar mijn kwaliteiten lagen. Dankzij de consultants besloot ik uiteindelijk om de sprong te wagen en mijn eigen bedrijf op te richten. Jennix hielp me over de moeilijke drempels heen en begeleidde het hele proces zorgvuldig en gedreven. Zij leerde me dat je je dromen waar kunt maken als je erin gelooft en er helemaal voor gaat. Ik ben een ander mens geworden: nu doe ik wat ik diep in mijn hart altijd wilde doen! Het coaching traject bij Jennix is daarom voor mij van onschatbare waarde geweest en kan ik van harte aanbevelen.

Julia

Harderwijk

Jennix is een prima bureau. Men is eerlijk, duidelijk en betrokken. De adviezen zijn goed op te volgen.
Ook in mijn situatie (toch geen ontslag) heb ik er wat van opgestoken. Want ook bij intern solliciteren kan ik wat ik geleerd heb goed toepassen.

Marianne

Zwolle

Er worden heldere afspraken gemaakt – doen wat ze beloven – prettige begeleiding van de consultant – wat betreft tijd: overzichtelijk traject.

Marietje

Hasselt

Bij Jennix hangt er al bij binnenkomst op kantoor een gemoedelijk sfeer. Je wordt met een glimlach begroet. Ze kennen je bij naam en zijn betrokken met jouw situatie. Niet alleen je coach, maar ook degene die je brieven nakijken of de telefoon opneemt. Er is ook een goede onderlinge sfeer. Ze helpen elkaar en als ze iets niet weten, zoeken ze samen naar oplossingen. Een veilig gevoel, vooral omdat je zelf in een kwetsbare situatie zit. Het is best confronterend wat er allemaal op je afkomt, als je voor wat voor reden dan ook, niet meer kan werken. Bij Jennix is er ruimte om je verhaal te vertellen en dan VERDER! Je wordt serieus genomen en er wordt hard gewerkt om je te helpen.

Anoniem

Een prima bedrijf die mij goed heeft geholpen tijdens mijn outplacement traject. Ik houd van een gezellige open sfeer wat ik vind dat Jennix heeft. Jennix heeft zeer veel kennis van de arbeidsmarkt en hoe je als werkzoekende je hier in kan profileren. Mede hierdoor heb ik weer een baan kunnen vinden die bij mij past.

Ineke

Harderwijk

Toen ik bij Jennix binnenstapte voelde het meteen goed. Ondanks dat ik nog bij 3 andere outplacementbureaus positieve gesprekken heb gehad, heb ik toch voor Jennix gekozen.
Bij Jennix kun je je verhaal kwijt, men luistert goed naar je om vervolgens deskundig en professioneel met je aan de slag te gaan. Alle medewerkers van Jennix kwamen positief over en helpen je met je zoektocht naar een nieuwe baan.
Door de professionele begeleiding en de positieve instelling van de consultant en mijzelf, is het mij gelukt om na drie maanden weer een baan te vinden die bij mij past.
Daarom kan ik Jennix bij iedereen van harte aanbevelen.

Ed

Zwolle

Het sollicitatiegesprek ging goed. Er werd lovend over mijn CV en brief gepraat, konden zien dat er veel aandacht aan besteed was.
Ook had ik op Linkedin nog op het profiel van De teamleider gekeken,wat hij ook waardeerde, goed voorwerk.
Dus ook voor jullie allemaal het compliment, zonder jullie was het niet zo gegaan, dank hiervoor.

José

Emmen

Jennix is een professioneel en deskundig Outplacementbureau, waarbij je direct persoonlijke aandacht krijgt. De gesprekken met Jan Bakker en de trainingen zijn aanstekelijk, zij ondersteunen je en zetten je in de juiste richting voor het vinden van een nieuwe baan. Deze periode heeft mij weer inzicht gegeven in wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en welke richting ik in wil bij het vinden van een nieuwe baan.

De diverse assessments bevestigen de (in het verleden genomen en huidige) juiste keuzes van mijn vakgebied. Het geeft ook weer inzicht in het gehele sollicitatietraject (het vinden van de juiste vacatures, het opstellen van een goed CV, het opstellen van sollicitatiebrieven, het uitvoeren van sollicitatiegesprekken). Het belang van Social Media en netwerken bij het vinden van een nieuwe baan wordt tijdens de trainingen goed aangegeven en uitgelegd.
Ben jij op zoek naar een Outplacementbureau, aarzel niet en neem contact op met Jennix!
Jennix: bedankt voor jullie begeleiding.

Herman

Zwolle

Ik kan Jennix ten zeerste aanbevelen. Er zijn korte lijnen, waardoor het communiceren goed verloopt. Zowel bij Jennix zelf als bij mijn consulent. Ik heb de gesprekken als heel prettig en deskundig ervaren, die mij zeer hebben geholpen om een nieuwe weg te vinden. Zowel persoonlijk als voor mijn nieuwe werkloopbaan.
Ook al weet ik nog niet wat dat precies gaat worden, voel ik me vol vertrouwen dat ik dit gaat vinden. Iets wat ik echt niet één twee drie had verwacht.
Problemen worden op professionele wijze aangepakt.

Anja

Den Haag / Oestgeest

Vanaf het begin heb ik een goed gevoel bij Jennix Talent Management gehad. Er is een duidelijke opzet, waarbij eerst ruimte is voor het afsluiten van het verleden. Vervolgens gaat de blik vooruit, onderbouwd door verschillende assessments. Naast de inspirerende coaching van mijn “eigen” consultant heb ik ook zinvolle trainingen gehad met betrekking tot het schrijven van sollicitatiebrieven en –gesprekken. Tijden veranderen en daarmee ook het solliciteren! Voordat je een sollicitatiebrief met CV verstuurt, kun je deze altijd door Jennix laten controleren. Dat heeft mij al veel goede tips opgeleverd! Men denkt doelgericht met je mee en geeft je de ondersteuning, die je in deze zoektocht hard nodig hebt. Ik wil vanaf deze kant alle medewerkers een groot compliment geven!

Bea

Zwolle

Ik wil opmerken dat ik bureau Jennix als zeer professioneel, laagdrempelig en open heb ervaren.
Ook de sollicitatietraining vond ik goed en waardevol.

Rosemarie

Deventer

Alle gesprekken met Ingrid en het coachen en ook de verwijzing van Gineke naar zorgenwelzijnplein was geweldig, hierdoor kwam ik Aafje en Directzorg tegen en gesolliciteerd wat nu loopt en ik in afwachting van ben van een antwoord. De testen op de site van Jennix heb ik veel aan gehad, dit heeft mij meer op weg geholpen dan ik dacht. De frequentie van de persoonlijke gesprekken was precies goed. Met name de hulp bij sollicitatie brieven en CV opstellen heb ik erg veel aan gehad.

Sandra

Vlaardingen

Ik kwam binnen bij Jennix nadat ik door een reorganisatie op straat kwam te staan. Ik dacht echt dat ik nooit meer aan het werk zou komen want ik ben per slot van rekening al 48! Dit werd mij dus direct uit het hoofd gepraat door de medewerkers van Jennix en dankzij hun gedreven en bevlogen begeleiding heb ik een leuke baan gevonden die echt prima bij mij past. Ik kan Jennix outplacement aan iedereen, die op wat voor manier met ontslag te maken krijgt, van harte aan bevelen.

Pamela

Zwolle

Een prettig, toegankelijk bureau waar je op een concrete, realistische wijze persoonlijke begeleiding krijgt.

Magie

Zwolle

In mijn 36 jarige werkleven heb ik eerder te maken gehad met een re-integratiebureau, een coaching traject en supervisie. Ik kwam dan ook binnen met de gedachten en houding ..´t zal allemaal wel….
Achteraf ben ik zeer tevreden met name over de concrete aanpak en het blijven volgen van het nakomen van de gemaakte afspraken.
De consultant kan goed luisteren, komt to-the-point en zet consequenties snel op een rij. Dit allemaal op een positieve en vriendelijke wijze met de nadruk op mijn eigen verantwoordelijkheid voor het traject.
Ik ga verder als zelfstandige en door de consultant zijn mijn digitale vaardigheden aardig op orde gekomen.

Joke

Kampen

Het was goed om dit traject doorlopen te hebben. De mensen van Jennix die ik gezien of gesproken heb waren allemaal erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam. De tijd om zo actief bezig te zijn is, als je terug kijkt, toch relatief kort en er moet veel gebeuren.

Tiny

Deurne

Ik heb het als zeer prettig ervaren om bij Jennix mijn re-integratie traject te volgen. Ik heb er hele goed begeleiding gehad en heb er veel geleerd. Ik heb aan het traject goede herinneringen en een heleboel nieuwe ervaringen overgehouden. Ook ben ik erg tevreden met de sollicitatieservice! De trainingen waren duidelijk en zinvol. Ik sta nu sterk genoeg in mijn schoenen om de zoekactie naar een nieuwe baan zelf voort te zetten! Dank jullie wel allemaal!

Astrid

Zwolle