038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Esther Ritter

Opleiding: Bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen) met specialisatie HR, opleiding Regie op Werkvermogen (HAN) en Regie op Verzuim (HAN).

Esther heeft jarenlang gewerkt als HR-professional binnen non-profit organisaties. Ze heeft hierbij ervaring opgedaan in alle facetten van het personeelsmanagement. Daarbij heeft ze te maken gehad met herplaatsing van medewerkers die door organisatieveranderingen boventallig waren geworden. Ook werving en selectie, verzuimbegeleiding waren onderdeel van haar werk. Met alle ervaring in haar rugzak heeft Esther de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Voor Jennix is Esther actief met het begeleiden van kandidaten naar de externe arbeidsmarkt. Het geeft haar voldoening als ze ziet dat degene die ze begeleidt naar ander werk zelf tot nieuwe inzichten komt en daar vervolgens stappen in zet richting de juiste baan. Als consultant is ze oprecht geïnteresseerd in mensen en hun situaties. Haar begeleiding kenmerkt zich als ondersteunend, open, nuchter en betrokken.

 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,