038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Ferna Harms (Bolsward/Heerenveen/Sneek)

Opleidingen: HBO Personeel en Arbeid, VO/Master Personeel en Arbeid, Post HBO Senior Coach/ Leergang Verandermanagement en Leiderschapsontwikkeling.
Ferna haar passie is het ontwikkelen van mensen. Zij heeft er plezier in mensen te; begeleiden, motiveren, activeren, hun talenten en doelen na te streven in hun ontwikkelingsproces. Haar drijfveer is het optimaliseren van het ‘gezonde’ functioneren, door het bieden van ondersteuning bij zowel bredere levensvragen als concrete, ingrijpende veranderingen, zoals verlies van baan of een re-integratie proces. Het opnieuw betekenis geven aan het leven en het maken van de juiste keuzes staan centraal in haar aanpak. Vanuit een basishouding geënt op empathie, authenticiteit en acceptatie werkt Ferna in de coaching aan het opbouwen van een vertrouwensband. Hierbij komt zij samen met de cliënt snel tot de kern en werkt aan de gewenste doelen.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,