038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Françoise Korf

Opleiding: HBO-niveau diverse opleidingen van jobcoaching,  NLP tot NIMA-A,  aangevuld met breed scala aan cursussen op het gebied van coaching, commercie, en  uitzend- en bankwezen.

Françoise werkt als coach vanuit een open, informele en no-nonsens sfeer. Laat kwaliteiten ontdekken, valkuilen traceren, en brengt interesses, wensen en mogelijkheden in beeld, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor persoonlijke en/of loopbaanontwikkelingen.  De kernwoorden in haar begeleiding zijn aandacht, daadkracht en resultaatgerichtheid.

Françoise heeft inmiddels ruime ervaring op haar naam staan zowel in individuele als groepstrajecten. Dit heeft zij gedaan door het uitvoeren van werk naar werk-, outplacement- en reïntegratietrajecten, trainingen en jobcoaching in de werkomgeving. Dit doet zij voor mensen van LBO tot universitair niveau. Als jobcoach kan zij mensen met  een verstandelijke, gedrags-, persoonlijke of fysieke beperking of ziekte coachen in  regulier werk om beter met moeilijke situaties om te gaan of het werktempo en/of de kwaliteit van hun werk te verhogen.

Als mens is Françoise te omschrijven als vriendelijk , mee- en inlevend, die houdt van een realistische en praktische aanpak om mensen weer met een positieve blik naar de toekomst te laten kijken.

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,