038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Gerdien Steendam

 

Mirna BoersOpleiding: HBO Personeelsmanagement, Post HBO Coachopleiding (NOBCO bij Orbis/Wagner group), Post HBO Groepsdynamiek/ Trainersopleiding (Wagner group)

Mirna is Senior Consultant en trainer bij Jennix. Zij begeleidt kandidaten in het kader van hun 2e spoor- of outplacement traject. Naast het begeleiden van kandidaten in trajecten geeft zij onze trainingen: de sollicitatie-,linkedIn-, gespreks-, en netwerktraining. Mirna is haar carrière gestart in de Werving & Selectie en vervolgens doorgestroomd naar diverse HR functies. Voor Jennix was zij werkzaam als HR manager. Na een persoonlijke ontdekkingstocht is Mirna erachter gekomen dat zij het meest in haar element zit als zij kandidaten kan begeleiden in hun verdere loopbaan en als zij een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van haar kandidaten die op zoek zijn naar een passende baan. Zij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in het adviseren, coachen, begeleiden en trainen van kandidaten. Mirna staat bekend als resultaatgericht, goed organisatievermogen en is makkelijk in de omgang met mensen.

Wat zeggen kandidaten over Mirna:

Soms kom je op een punt dat je jezelf wilt heroriënteren. Mirna heeft mij ondersteund in mijn zoektocht. Wat ik het meest waardeerde, is dat ik mijn eigen weg kon volgen. Ik kreeg handvatten aangereikt maar bepaalde zelf het tempo en de route. Mirna heeft veel kennis van zaken. Ze laat je in je waarde en is een heel prettig persoon om als begeleider te hebben.

Mirna heeft me vanuit bureau Jennix begeleid na mijn ontslag. Ze heeft mij veel praktische en bruikbare tips en tricks gegeven, maar ook fijne opbeurende gesprekjes op momenten dat ik het even moeilijk vond om positief te blijven. Ik vind Mirna een hartelijke en lieve vrouw en een kanjer in haar vak.

Mirna heeft mij vanuit Jennix begeleid naar een nieuwe baan. Ik heb Mirna ervaren als een fijne en kundige consultant die mij in korte tijd veel geleerd heeft. Ze heeft een hele natuurlijke manier van luisteren waardoor ze je op de juiste manier een duwtje in de goede richting geeft. Ze helpt je je talenten te zien, te waarderen en toe te passen.

Mirna heeft mij begeleid na mijn ontslag. Ze heeft mij diverse inzichten gegeven aan de hand van uitkomsten van assessments. Dit deed ze op een betrokken manier. Ze geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, dat vond ik erg prettig. Ook de kennis die zij deelde tijdens de LinkedIntraining kon ik meteen toepassen. Kortom: Mirna is voor mij een fijne coach geweest!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,