038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Home » Groepsoutplacement

Groepsoutplacement

Groepsoutplacement, een combi van individuele begeleiding en groepstrainingen

Bent u als werkgever genoodzaakt meerdere werknemers te ontslaan? Als outplacement voor uw werknemers een onderdeel is van een reorganisatie met eventueel een sociaal plan en u heeft een beperkt budget waardoor individuele begeleiding niet voor een serieuze periode haalbaar is dan is ons programma dat bestaat uit een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies een prima alternatief.
Groepsoutplacement van Jennix is een professionele en betrouwbare oplossing om uw medewerkers van werk naar werk te begeleiden. U als werkgever voldoet zo aan de zorgplicht ten opzichte van uw (ex)werknemers en de onrust binnen uw organisatie wordt beperkt. Snelle herplaatsing van uw werknemers via een outplacementtraject werkt bovendien kostenbesparend.

Doelgericht
Jennix heeft gespecialiseerde adviseurs voor outplacementtrajecten voor groepen medewerkers. De projectmatige aanpak vergroot het resultaat en de transparantie van het proces

Interactief programma
Tijdens de intakegesprekken maken we concrete werkafspraken. Elke medewerker krijgt op basis van de intake een eigen Plan van Aanpak met daarin de beschrijving van het persoonlijke outplacement traject. Dit is doorgaans een combinatie van individuele gesprekken, vaardigheidstrainingen en intensieve sollicitatiebegeleiding. Daarbij krijgen onze cliënten exclusief toegang tot Jennix Online, een speciaal samenwerkingsplatform waar cliënten 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang hebben voor advies en ondersteuning.

Waarom outplacement voor groepen door Jennix?
Wij hebben maar één doel: het verkrijgen van ander werk voor de medewerker.
Een efficiënt programma met een combinatie van individuele begeleiding en groepstrainingen.
89,6% van onze outplacementtrajecten resulteert binnen 30 weken in een andere baan.
Voor een voordelig tarief een compleet aanbod voor uw medewerkers.
Het lokale netwerk van onze outplacement coaches wordt aangevuld door het landelijke netwerk van Jennix, wat ons toegang geeft tot de verborgen vacatures.
Wij vergeten niet dat ontslag voor werknemers een ingrijpende (levens)ervaring is. De coach speelt ook een rol in de emotionele verwerking rondom het ontslag en het herwinnen van vitaliteit in werk.
Wij maken graag een afspraak met u voor een nadere kennismaking.