038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Hans Huberts (Assen)

Opleidingen: HBO Personeel & Arbeid, Post-HBO Bedrijfskundig HRM, gecertificeerd TMA Loopbaan- en teamprofessional

Doe waar je goed in bent en doe daar meer van!. Deze uitspraak van een Belgische trainer staat bij Hans Huberts in zijn geheugen gegrift. In de volle overtuiging dat er voor iedereen kansen zijn, helpt Hans bij het analyseren van iemand zijn talenten en bij het vertalen naar of in een baan. Na het afronden van de HBO-opleiding Personeel & Arbeid heeft hij de eerste vijf jaar als reïntegratieadviseur gewerkt bij een landelijk opererend reïntegratiebedrijf.

De twee jaar daarna heeft Hans als allround P&O adviseur gewerkt bij een instelling in de gehandicaptenzorg en aansluitend in een vergelijkbare  functie bij een verzekeringsmaatschappij. Bij deze organisatie heeft Hans ook een aantal jaren als lijnmanager gewerkt op de schadeafdeling.

Na ruim tien jaar in loondienst gewerkt te hebben maakte Hans de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Om zo ook, met alle opgedane ervaring, meer te gaan doen van datgene waar hij goed in is! De diversiteit in functies en in werkgevers maakt dat Hans weet waar hij over praat en dat hij vanuit meerdere perspectieven kijkt naar de mens, het bedrijf en de arbeidsmarkt.

Als coach is Hans te typeren als no-nonsense, spiegelend, pragmatisch en eerlijk. Hij is laagdrempelig en doelgericht en heeft een relativerend gevoel voor humor.

Hans laat zich in zijn coachingstrajecten ondersteunen door de diverse testen van de TMA Methode en Hans is door Noloc erkend als loopbaanprofessional.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,