038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Henriët Veldkamp (Zwolle en omgeving)

Opleidingen: HBO Maatschappelijk Werk en Orthopedagogiek, Post-HBO Loopbaanadvisering, HBO leergang Gezondheids- en organisatiepsychologie, opleidingen op het gebied van o.a. oplossingsgericht coachen en Voice Dialogue. Gecertificeerd voor verschillende testen.

Na een loopbaan van ruim 15 jaar als coach en begeleider bij verschillende organisaties binnen de gezondheidszorg heeft Henriët vanuit de behoefte zich verder te verdiepen in de relatie tussen mens en werk, de overstap gemaakt naar het vak Loopbaanadvisering. Aansluitend heeft zij een ruime ervaring opgedaan als loopbaanadviseur en trainer bij een grote gemeentelijke organisatie.

Henriët daagt mensen uit in beweging te komen, keuzes te maken en daarmee regisseur te worden van hun eigen loopbaan en leven. Een ontdekkingsreis maken waarbij elke stap nieuwe inzichten, ideeën en energie geeft, welke leiden tot professionele en persoonlijke groei. Bij ingrijpende veranderingsprocessen zoals het verlies van werk en/of gezondheid, heeft ze aandacht voor de emoties en onzekerheden die dit met zich meebrengt en stimuleert tegelijkertijd de kandidaat te denken in kansen en mogelijkheden. Op deze manier kan de kandidaat zich oriënteren en stappen zetten naar een nieuwe kansrijke positie op de arbeidsmarkt.
Kenmerkend voor haar stijl van werken zijn een open communicatie, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, heldere blik en doelgerichtheid. Henriët is een door NOLOC erkend loopbaanprofessional en door het CMI gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (RL).