038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Ilona van der Kley

Ilona van der KleyOpleidingen: HBO Personeel & Organisatie, Psychosociale begeleiding, Gecertificeerd Focusbegeleider, NLP Practitioner, Systemisch werken, HSP Begeleider.

Het zijn vaak de ingrijpende gebeurtenissen die ons verder brengen in onze ontwikkeling“.

Ilona werkte ruim 20 jaar als P&O adviseur voor diverse organisaties en heeft mensen op allerlei manieren begeleid in het eigen werk en naar ander werk. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk op het gebied van coachen, focussen en psychosociale begeleiding bij veranderingen en verlies.

Ze heeft grote belangstelling voor mensen en wat hen beweegt. Coachen zit in haar bloed en ze luistert naar je. Haar persoonlijke benadering kun je samenvatten als betrokken, intuïtief en resultaatgericht. Ze is uit op het bevorderen van jouw persoonlijke groei en vooral gericht op jouw mogelijkheden en (soms nog verborgen) talenten.

Het geeft haar voldoening als ze ziet dat degene die ze begeleidt stappen in zijn/haar ontwikkeling zet, want ze wil graag dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in het werk als daarbuiten.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,