038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Irene Staat

Opleidingen: HBO life- en loopbaancoach, HBO Stresscounseling, HBO Regie op Werkvermogen, HBO Journalistiek & Communicatie.

Voor Jennix werk ik in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Barneveld, Woudenberg, Scherpenzeel als loopbaancoach en ondernemerscoach.

Als je me ontmoet, zul je merken dat ik een enthousiast, toegankelijk en creatief persoon ben, met een grote liefde voor mensen. Mensen boeien mij in alles. Ik hou van je vragen en antwoorden, van je onzekerheden en overwinningen, van je weerstand en van je ware ik.

Als coach ben ik een stimulans voor je, zodat je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt zetten. Het resultaat is dat je met voldoening (weer) effectief kunt zijn in je loopbaan of als ondernemer.

Mensen ontmoeten in mij een coach met een groot inlevingsvermogen, die positief werkt. In gesprekken geef ik mijn totale aandacht en ik dring door tot de kern. In mijn praktijk wordt regelmatig gelachen. Humor zie ik als een onmisbare smaakmaker die bovendien helpt relativeren en ontspannen. 

Tijdens de coachsessies reis ik met je mee op je ontdekkingstocht naar meer voldoening, gemoedsrust en effectiviteit in je werk of bij het starten van je onderneming. Ik vraag door, vraag door en vraag door. En ik prikkel, spiegel en motiveer je. Zodat je goed in jezelf kunt kijken en kunt ontdekken dat je alle antwoorden en oplossingen al in je meedraagt. Deze borrelen dan vanzelf naar boven.

Jarenlang werkte ik met plezier als communicatieadviseur voor diverse organisaties (non-profit, overheid, internationaal). Niettemin wilde ik graag doen waar ik écht warm voor loop en waar mijn grootste kracht ligt: een stimulans zijn voor mensen om een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling te zetten. Er is niets wat ik liever doe, het is mijn natuurlijke ‘drive’.

TMA-gecertificeerd, CMI-gecertificeerd, Noloc-gecertificeerd.

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,