038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Irma Bergwerf

Irma BergwerfOpleidingen: Irma heeft diverse opleidingen gedaan op het gebied van coaching zoals ‘oplossingsgerichte korte therapie’, ‘positieve psychologie in de praktijk’, ‘kwalificatietraining MBTI Step I’, ‘cognitieve technieken voor individuele coaching’. Zij heeft een pre-master psychologie gedaan en heeft een opleiding HBO Bedrijfskunde gevolgd. Sinds 2010 is Irma CMI gecertificeerd register loopbaanprofessional. Op dit moment is zij CMI (B) gecertificeerd.

In haar loopbaan heeft de mens altijd een centrale rol gespeeld. Of het nu om de ontwikkeling en opleiding van medewerkers of studenten ging of om de mens in relatie tot zijn arbeidsmarkt, mensen hebben haar altijd getriggerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Door haar gedrevenheid en energie weet ze mensen ‘vlot te trekken’ zodat zij hun eigen koers kunnen kiezen. Vanuit een inlevende, respectvolle en altijd betrokken houding stimuleer ze haar kandidaten vervolgens het stuur ter hand te nemen en te houden. De eindbestemming is niet altijd bekend. De reis ernaartoe staat in ieder geval garant voor ontdekking en zelfontplooiing.

Vanuit een brede achtergrond, ervaring en interesse (van oorsprong bedrijfskunde, uitgeverij, onderwijs, uitzendbranche, management en later psychologie, coaching en training) kan ze zich met een grote diversiteit aan mensen en vraagstukken identificeren. Wat bij haar past is een heldere, op resultaat gerichte werkwijze. Praktisch, concreet en met veel energie weet ze haar kandidaten te motiveren en te enthousiasmeren.

Wat anderen over Irma zeggen:

“Ik heb Irma Bergwerf leren kennen als een integere en deskundige persoon. Zij heeft duidelijk veel ervaring in de begeleiding en coaching van mensen. Met haar rustige, aansprekende manier van werken straalt zij veel vertrouwen uit. Zij is zeer betrokken en maakt gebruik van een veelheid van tools. Zij heeft mij op een prettige manier begeleid toen ik voor een carrièreswitch stond. Soms met verrassende, maar voor mij zeer bruikbare methoden heb ik uiteindelijk toch mijn eigen keuzes kunnen maken. Ik heb een compleet andere richting gekozen, en het voelt goed. In deze keuze heeft Irma een zeer positieve en professionele rol gespeeld.”

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,