038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Japke bij de Leij (Leeuwarden / Heerenveen / Sneek / Harlingen)

Opleiding: HBO Re-integratiecoaching, HBO Personeel en Arbeid, Post-HBO Senior Coach en NLP
Japke heeft jarenlang als re-integratieconsulent, coach en trainer in een grote organisatie gewerkt. Ook heeft zij als projectleider diverse projecten begeleid op het gebied van werkbeleving, organisatieverandering en re-integratie. Japke helpt praktisch en doelgericht bij de professionele ontwikkeling van medewerkers, hun loopbaan, teams en teamleden. Daarnaast geeft zij loopbaan- en communicatie-trainingen en is zij freelancerdocent voor de vakgebieden (loopbaan)coaching en Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Individueel coacht zij mensen o.a. in het maken van studiekeuze en loopbaankeuze. Ze wil anderen graag stimuleren het maximale uit zichzelf te halen en daartoe bij te dragen aan het geluk dat mensen ervaren in studie, werk en daarbuiten. Haar aanpak: no nonsens, respectvol, pragmatisch en doelgericht. Japke is aangesloten bij het NOLOC

 

Wat kandidaten zeggen over Japke:

Michel, Leeuwarden
Top wijf! (mag ik dat zo zeggen, nou als ik Mart Smeets was….). We hadden een sterke professionele klik die mij veel verder heeft gebracht.
Ze doet haar uiterste best uit je te halen wat nodig is, ook als je dat niet past!
De snelheid en inhoud van de sollicitatieservice is geweldig, ik ben meerdere malen verrast door de kundige wijze waarop brieven zijn aangepast, beter werden en toch helemaal van mij bleven.

Harmen, Wytgaard
Ik ben heel tevreden over Japke. Ze kijkt goed naar wie je bent en wat je leuk vindt. Daar vanuit gaat ze met jou aan de slag om het beste uit jou te halen.
Dit motiveert je om te solliciteren en gesprekken aan te gaan.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,