038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Lea Verhoek (Alkmaar)

Opleiding: post-HBO Beroepsopleiding Loopbaanadviseur Hoogendijk, post-HBO Strategisch Opleiden, Gedrag- en Drijfverenanalyse en diverse trainingen en cursussen op het gebied van coachen op zingeving en vitaliteit.

Lea heeft zowel bij commerciële bedrijven als bij non-profit organisaties (diverse zorginstellingen en bij de Politie) gewerkt als HRM Adviseur Opleiding en (Persoonlijke) Ontwikkeling.

Ze is een gedreven loopbaancoach die van nature nieuwsgierig is naar wat mensen beweegt. Door haar openheid en betrokkenheid stelt ze mensen op hun gemak en komen ze samen tot de kern van de vraag. Hierbij zet ze verschillende hulpmiddelen, methodes en gesprekstechnieken in. Ze benoemt wat ze ziet, zet humor in waar het past en moedigt de ander aan het beste uit zichzelf te halen.

Haar eigen zoektocht naar zingeving is haar grootste inspiratiebron. Het heeft haar doen inzien dat ze anderen kan begeleiden op hun weg naar een werkomgeving waar hun talenten worden benut. De resultaten die zij daarin behaalt geven haar veel voldoening. Ze heeft een optimistische instelling en weet dat er veel mogelijk is als je er zelf in gelooft. Lea heeft zich verdiept in thema’s als (faal)angst en burn-out, en is St!R gecertificeerd en opgeleid volgens NOLOC-regelement.