038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Lisette van Roy

Lisette van RoyOpleiding: Arbeid- en Organisatiepsychologie, stresscoaching (volgens de CSR methode), gecertificeerd voor het gebruik van OPQ en TMA testen.

Lisette begon haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-adviseur in het bedrijfsleven. Van hieruit maakte ze de stap naar loopbaanbegeleiding. Als loopbaanprofessional verzorgt Lisette de begeleiding van persoonlijke ontwikkelingstrajecten, re-integratie- en van-werk-naar-werk-trajecten, stresscoaching (volgens de CSR methode). In haar werk wil ze kwaliteit en resultaat leveren, maar plezier is ook belangrijk. Ze ondersteunt, met veel plezier, mensen in het maken van inspirerende keuzes in hun loopbaan. Haar uitgangspunt is dat iedereen het verdient om met plezier en zelfvertrouwen naar zijn of haar werk te gaan. Lisette begeleidt bij het analyseren van je kwaliteiten, je drijfveren en ambities, maar ook het vinden van de aansluiting met je persoonlijke leven, je gezondheid, je levensfase. Steeds weer bezinnen op de eigen positie en weerbaar blijven op de arbeidsmarkt is een groeiende noodzaak, of je nu 25 of 55-plus bent. Aan de basis staat voor haar oprechte aandacht. Met een scherpe analytische blik, een luisterend oor maar ook een doelgerichte en motiverende ondersteuning. Daarbij denkend in kansen en mogelijkheden.

 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,