038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Marga Williams (Groningen-Stad)

Opleiding: RuG Klinische Psychologie, oplossingsgericht werken, talentbrading, psychische ziektebeelden en re-integratie, Sollicitatiemethodiek, leiding tot e-coach (e-coachPro).

Vanaf 1990 is Marga Williams werkzaam in het werkveld. Begonnen als beroepskeuze- en loopbaanadviseur en trainer (mobiliteit, loopbaan oriëntatie en sollicitatietrainingen) richtte zij zich als loopbaanpsycholoog vooral op outplacement en re-integratie. Daarnaast houdt ze zich bezig met ontwikkel en selectie-assessments.

Marga werkte jarenlang als (senior) mobiliteitsadviseur, loopbaancoach en trainer voor verschillende grote organisaties. Naast individuele loopbaancoaching hield ze zich bezig met het ontwikkelen en geven van trainingen, begeleiden van intervisiegroepen en het ontwikkelen en uitvoeren van mobilteitsbeleid, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een digitaal loopbaanloket. Zij is specialist op het gebied van verliesverwerking en coacht mensen om snel doelgericht en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Marga is aangesloten Noloc erkend Loopbaanprofessional, geregistreerd E-coach en DISCOVER consultant..

Specialisaties:

Verliesverwerking, oplossingsgericht werken, netwerken (live en social media)

Wat zeggen kandidaten over Marga:

“Ik ben was erg blij met mijn loopbaancoach wat betreft de aanpak. Voor mij weegt het zwaarst dat zij ondanks dat we twee heel verschillende types zijn, zij mij toch mezelf liet zijn. Mijn complimenten voor Marga dat haar dit lukte. Zij krijgt van mij een 8.” (Hennie)

“Had vanaf het eerste moment dat ik contact had met Mevr. Williams het gevoel dat het goed zat en dit gevoel heeft zij alleen maar gaande weg de zeer gemoedelijke, maar zeker positieve gesprekken bevestigd. Kortom ik ben zeer te spreken over mijn coach. Ze weet precies waar ze het over heeft en is zeker erg prettig in de omgang/gesprekken. Kan nog erg lang door gaan met het opnoemen van positieve factoren, maar Marga, mevr Williams, chapeau je bent een dikke 10 waard!! in het begeleiden van een niet altijd even makkelijke cliënt (Andre).

Bij Marga voelde ik me direct op mijn gemak, ze gaf me het vertrouwen en het besef dat ik veel meer in huis had dan ik dacht. Als ik de neiging had in mijn oude gedrag te vervallen of de opdrachten vergat,  wist ze me door de goede vragen te stellen mij er weer aan te herinneren wat mijn doel was en wat de conseuenties waren als ik mij niet aan mijn eigen plan hield.. Soms confronterend, maar altijd met respect..heb nog niet die vaste baan maar doe nu wel werkervaring op, wat mij veel kansen biedt. (Richard))

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,