038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Miranda van der Molen (Emmen/Hoogeveen/Assen)

Opleiding: Beroepsopleiding Loopbaanadviseur Hoogendijk, Rijksuniversiteit Groningen, studie farmacie (Master) en beroepsopleiding apotheker.

Met haar ervaringsdeskundigheid, overzicht en reflectie is Miranda een spiegel voor de ander. Daardoor wordt helder wat eerst troebel was en ontstaat perspectief waar uitzichtloosheid heerste. Zij daagt de kandidaat uit om in beweging te komen, door te inspireren, te confronteren of aan te moedigen. Uitgangspunt is dat de kandidaat allereerst zelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn situatie en het veranderen daarvan. Zij ziet bewustwording als voorwaarde voor verandering, maar zonder actie zal verandering uitblijven. Samen met de kandidaat komt ze tot een persoonlijke en professionele visie en missie en een concreet plan van aanpak.
Miranda is aangesloten bij NOLOC en St!R Erkend Coach.

Wat zeggen kandidaten over Miranda:

De begeleiding van zowel Miranda als van het bureau is erg goed. Ik kon bij beide altijd terecht met vragen. Ik wist eerst niet wat het traject inhield, maar in het eerste gesprek werd dat meteen uitgelegd. Het les materiaal wat bij de eerste kennismaking / begeleiding gegeven werd is duidelijk en volledig. Met Miranda heb ik goed contact en kan ik mijn gevoelens uiten. Zij is rustig en betrokken. Het heeft mij zeker geholpen om op de nieuwerwetse manier van solliciteren in het algemeen inzicht te krijgen.
De sollicitatie training werd in een klein groepje gegeven. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Er was voldoende tijd en je vragen en opmerkingen werden serieus genomen.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,