038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Miriam Riemen / Senior Consultant

Miriam RiemenMiriam is Senior Consultant en trainer bij Jennix. Zij begeleidt kandidaten in het kader van het 2e spoor-of outplacement traject. Miriam is vanaf 1991 werkzaam in de re integratiesector. Zij heeft in meerder functies ervaring opgedaan in het begeleiden van diverse doelgroepen op het gebied van re-integratie. Zij heeft een specialisme op het gebied van autisme, niet aangeboren hersenletsel en heeft veel kennis van de wet-en regelgeving rond verzuim. Miriam is gespecialiseerd in: autisme, niet aangeboren hersenletsel en de  WAJONG doelgroep. Miriam is geregistreerd casemanager (RSC-ROV).

Wat anderen over Miriam zeggen

Een werkgever: Miriam is sterk in procedurele zaken ( UWV procedures etc) Ze is makkelijk benaderbaar voor zowel werknemer als werkgever en zowel op inhoud als in praktische zin. Ik heb prettig met haar samengewerkt, ze is daadkrachtig en praktisch ingesteld.

Een werknemer met autisme: Miriam is een echte vakvrouw, haarscherp in haar intuïtie en super praktisch. Ze kijkt integraal naar wie je bent en wat je professioneel wel en niet in je mars hebt. Vervolgens weet ze steeds passende middelen aan te reiken.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,