038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Home » Outplacement Zwolle

Outplacement Zwolle

Door outplacement van Jennix in Zwolle vind je de nieuw werk dat bij jou past. We weten dat dit een spannende periode is. Daarom hebben we een persoonlijke aanpak die zorgt voor een prettig outplacementtraject. We helpen bovendien niet alleen met het vinden van werk maar ook met afscheid nemen van het werk dat je nu hebt. Jouw outplacementcoach vind je bovendien dichtbij: Afspraken zijn op ons outplacementbureau in Zwolle. We helpen je op verschillende manieren. We kijken onder andere met je wat jouw eigenschappen zijn en welk werk bij jouw persoonlijkheid en eigenschappen passen. Ook kijken we welke functies jou motiveren.

Persoonlijke begeleiding en outplacement in Zwolle

Jij wordt persoonlijk begeleid door je eigen loopbaancoach. Die zorgt voor jouw outplacement. Jouw coach werkt altijd in je buurt. Kom je bijvoorbeeld uit de buurt van Zwolle? Dan wordt jij gekoppeld aan een coach die daar werkt. Je wordt het hele outplacementtraject begeleidt door dezelfde coach. Die helpt jou met ondersteuning en advies. Het doel is met jou een nieuwe baan vinden of bedrijf als zelfstandige op te zetten. Het outplacementtraject gaat meestal op de volgende manier:

 • Je bespreekt met je coach je huidige werk. Hoe kan je dat het beste afsluiten?
 • Jij en je coach kijken samen naar je toekomst: Welke banen vind jij leuk en passen bij jou?
 • Je coach helpt je keuzes maken: Wat is voor jou een goed idee? Ook help jouw coach je een plan van aanpak maken.
 • Je coach helpt bij de uitvoering van het plan. Je krijgt ondersteuning en hulp bij het schrijven van sollicitatiebrieven en het maken van je CV.

We onderzoeken samen wat bij jou past

Outplacement begint bij Jennix met een kennismaking. Jij en je coach leren elkaar kennen op één van onze locaties in Zwolle. Daarna kijken jullie samen wat jij kunt en wat jou motiveert. Dit doen jullie door persoonlijke gesprekken en enkele tests die je zelf maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een beroepskeuzetest. Zo kom jij erachter welke functies passen bij jou. Wat vind je leuk? En welke banen passen bij jouw sterke punten? Je kunt daarbij geholpen worden doordat je toegang hebt tot een uitgebreide database. Daarin vind je informatie over vacatures, beroepen, cursussen en opleidingen. De kans dat ons outplacementtraject je aan een nieuwe baan helpt is daarom groot.

Plan van aanpak/ Koersplan

Na de onderzoeken is het tijd voor een plan. Hoe kan jij het best de baan die je wilt krijgen? Met hulp van dit plan en je coach maken we je CV geschikt voor deze baan. Je krijgt ook hulp bij het schrijven van sollicitatiebrieven. We weten dat het soms handig is om snel te reageren op een baan. Daarom hebben wij de sollicitatieservice: Jouw cv’s en brieven worden binnen 24 uur gecontroleerd. Zo voorkom je dat jij een baan misloopt door een foutje in je grammatica, spelling, opbouw of motivatie. Als dat nodig is doen wij een aanpassing of correctie. Het maakt niet uit hoe vaak je solliciteert: Onze sollicitatieservice helpt je onbeperkt.

Ondersteunende training in Zwolle

Om je nog beter te helpen geven wij verschillende trainingen, die je ook in Zwolle kunt volgen. Tijdens deze training leer je bijvoorbeeld beter solliciteren, presenteren of netwerken. Zo wordt de kans nog groter dat jouw outplacementtraject eindigt met je nieuwe baan!

Trajectlengte

Hoe lang een traject duurt hangt van veel dingen af. Denk bijvoorbeeld aan je opleidingsniveau, het budget van je huidige werkgever, je leeftijd, persoonlijke omstandigheden en de situatie op de arbeidsmarkt. Voor sommige mensen bestaat een outplacementtraject uit enkele gesprekken. Voor anderen duurt het langer. De langste trajecten duren 12 maanden. Bij Jennix kan je dus voor elke lengte hulp krijgen.

Outplacement voor groepen in Zwolle

Jennix helpt ook vaak groepen mensen van hetzelfde bedrijf nieuw werk vinden. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij fusies, sluiting van locaties of reorganisaties. Ook dit is op een locatie in de buurt, zoals in Zwolle. Naast de persoonlijke aanpak, zorgen we ook voor groepstraining. Dit helpt nog sneller nieuw werk vinden. Bij deze trajecten stellen we samen met het bedrijf een projectplan op. Hierin staan de gezamenlijke afspraken en het sociale plan dat we uitvoeren. Eerdere groepen bestonden uit acht tot honderd personen.

Tijdens een groepsoutplacement zorgt Jennix voor:

 • Het voorlichten van werknemers, zowel persoonlijk als in groepen,
 • De opzet van een mobiliteitscentrum,
 • Verzorgen van inloopspreekuren, waarbij met coaches gepraat kan worden.
 • Persoonlijke één op één gesprekken en groepstrainingen
 • De inzet van Jobhunters.

Bij groepen vanaf tien personen kan Jennix al een traject aanbieden dat drie maanden loopt. De kosten hiervan bedragen slechts € 1.400.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

 • Stel vragen aan een expert,
 • Krijg uitleg over ons werk,
Outplacement Zwolle

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

 • Stel vragen aan een expert,
 • Krijg uitleg over ons werk,

Naast vrijblijvende oriënterend gesprekken op afspraak bent u ook welkom op ons gratis inloopspreekuur: Iedere dinsdag in Zwolle van 09.00 tot 11.00 uur.

Zwolle (Hoofdkantoor)

Zwolle (vestiging 2)

Jennix Talent Management
Willemskade 30
8011 AD ZWOLLE