038 - 426 8 551 info@jennix.nl
Home » Referenties van opdrachtgevers

Referenties van opdrachtgeversReferenties van onze opdrachtgevers.

We vinden klanttevredenheid belangijk. Daarom evalueren wij regelmatig met onze opdrachtgevers. Hoe keken zij aan tegen onze begeleiding en ondersteuning? De onderstaande referenties en quotes zijn door hen gegeven:

Vanuit een oplossingsgerichte manier van werken doen wij regelmatig een beroep op Jennix Talent Management, waar we al jaren nauw mee samenwerken.
Wij hebben voor Jennix gekozen omdat de manier van werken nauw aansluit bij de visie op zelfsturing van Buurtzorg. Jennix werkt ook oplossingsgericht door de zelfsturing van medewerkers in hun aanpak als uitgangspunt te gebruiken. Hun aanpak is de medewerker te versterken, te motiveren en te coachen in hun kracht met uiteindelijk een duurzaam resultaat, namelijk een succesvolle herplaatsing. De medewerkers en de coaches van Jennix hebben kennis van zaken, opereren slagvaardig, flexibel en zijn resultaatgericht. Veranderingen in de markt worden direct opgepakt en geïntegreerd in hun aanpak. Gelet op onze goede ervaringen met Jennix kunnen wij Jennix dan ook van harte aanbevelen.

Buurtzorg is een landelijk werkende thuiszorgorganisatie die verpleging en verzorging thuis biedt waarbij samen met de cliënt en zijn netwerk / mantelzorg gezocht wordt naar duurzame oplossingen zodat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Buurtzorg werkt volgens een nieuw concept, waarbij binnen een platte organisatie (zonder management en een kleine overhead) zelfsturende teams invulling geven aan de zorg. Er zijn geen leidinggevenden en volledig zelfsturende teams van maximaal twaalf vakbekwame (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden hebben de taak om de zorg in de regio zelfstandig te organiseren. 

Francoise Wijnbergen

HR Coach, Buurtzorg Nederland

Jennix Talent Management is een professional op de markt en heeft oog voor uw probleem of behoefte. Zij doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen en onderhouden korte lijnen om zo’n goed mogelijk resultaat te bereiken.

George Langenberg

HR Adviseur, Deltion

Ik ben erg tevreden over de inzet en begeleiding door Jennix. Dat heb ik ook van de kandidaat terug gehoord. Ik ben ook blij met de wijze van verslaglegging van dit traject.

Hartelijk dank voor de begeleiding en mochten er in de toekomst nog andere kandidaten komen dan is jullie organisatie een van de eersten die ik zal benaderen!

Loopbaancoach en Mobiliteit Provincy Noord-Brabant

Mijn ervaring met Jennix is prettig. De aanpak is professioneel, deskundige ondersteuning en zowel het belang van werknemer als werkgever wordt goed bewaakt.
Wat ik belangrijk vind zijn de korte lijntjes en er wordt snel gehandeld. Dat is in langdurige verzuimtrajecten cruciaal.
P-Direkt is de administratieve dienstverlener van en voor de Rijksdienst, op het gebied van personeelszaken.

Antoinette Hiddes

verzuimcoördinator , P-Direkt Ministerie van Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesVerzuimcoordinator

Verandering in de organisatie maakt dat medewerkers zich afvragen of er voor hen nog wel toekomst is bij Mooiland. Soms kunnen wij die toekomst niet bieden, maar soms concluderen mensen ook zelf dat zij liever een andere weg inslaan. We zetten Jennix in om mensen helderheid te geven in deze fundamentele keuzes. Door middel van een outplacementtraject of een loopbaan ontwikkeltraject. Wat ons uitstekend bevalt in de werkwijze van Jennix is de combinatie tussen een standaardaanpak en een persoonlijke invulling. De standaardaanpak is helder en opgedeeld in verschillende blokken die de mogelijkheid geeft tot tussenevaluatie en waar nodig bijstelling. Door het aanstellen van een persoonlijke coach en veel individuele ruimte, wordt het traject vervolgens heel persoonlijk gemaakt. De keuze van de coach door Jennix blijkt tot nu toe iedere keer ‘raak’. Jennix is goed bereikbaar en weet zich flexibel op te stellen. Kortom een prettige samenwerking met prima resultaten.

Mooiland is een woningcorporatie met 27.000 verhuureenheden. Wij zijn een goede verhuurder in heel Nederland, en richten ons met extra inspanningen op de gebieden Noord-Oost Brabant, Nijmegen e.o. en Apeldoorn e.o. Mooiland wil haar organisatie zo kosteneffectief mogelijk inrichten zodat zo veel mogelijk geld beschikbaar is voor onze huurders. 

Mooiland

Deskundige advisering en ondersteuning tijdens het 2e spoortraject.

Petra Dorreman

Manager P&O, Larcom

Ik ervaar Jennix als een professionele organisatie waar maatwerk geleverd wordt. Dat is voor ieder mens anders. De ene is sneller dan een ander. Alles kan worden besproken. Als de verwachting duidelijk is dan kan er gewerkt worden naar een doel. Deze doelen zijn helder voor Jennix maar nog niet altijd voor de medewerker, die daar dan mee geholpen wordt om haar/zijn doel te bereiken.

Joan Seeder

Regiocoach , Buurtzorg Nederland

De drie kernwoorden die Jennix in mijn ogen typeren zijn: Professioneel, Integer en Eerlijk.

Jacqueline Kappert-Godeke

HR Business Partner, Prominent

Professionele aanpak, deskundige professionals, duidelijke uitleg, eerlijk en confronterend .

Mathilde Hollegien

HR Manager, Teeling Petfood

We zijn goed begeleid door Jennix bij een reïntegratietraject. Het was duidelijk, eerlijk, goede adviezen. Kortom heel tevreden over de begeleiding. Het was voor ons de 1e keer zo’n situatie, als werkgever komt er veel op je af. Jennix gaf de juiste steun aan werknemer en werkgever in deze periode. Compliment

Jenny de Krosse

Eigenaar, Autorijschool de Krosse

Zeer tevreden heb ik de afgelopen jaren gebruik gemaakt van re-integratie 2e spoor, outplacement- en WW erd (72a) diensten van Jennix. Eigenschappen die Jennix typeren zijn: betrokken, professioneel, integer en eerlijk.

André Last

Hoofd P&O, Stichting Vrije Scholen Noord en Oost Nederland

Een goede professionele organisatie die met de klant meedenkt.

Vriendelijke organisatie. Goed contact met de medewerkers. Kan altijd met vragen terecht.

Betrouwbaar, doelgericht, fijne samenwerking, correct, meedenkend.

Prima samenwerking. Prima resultaten.

Professionaliteit wordt gecombineerd met een prettige manier van werken / contact.

Ik heb het idee dat bureau Jennix heel degelijk is. De service is goed. Ik word snel terug gebeld.

Positief. Jullie pakken trajecten gedegen op en zorgen voor een goede match tussen kandidaat en coach. Verder is de after sales ook goed.

Mijn contact met Jennix is prima. Ik ben tevreden. Helaas heeft het niet geleid tot een plaatsing, maar als ik de verslaglegging lees, ligt het niet aan Jennix.

Servicegericht en staan open voor ontwikkelingen in de markt.

Professioneel, kwaliteitsgericht, laagdrempelig, persoonlijk en servicegericht.

Een organisatie die duidelijke afspraken maakt en deze nakomt.

Jennix reageert snel en pakt casuïstiek snel op. Prettig mee samen te werken.