038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Ria Hulzebos

Ria HulzebosOpleiding: (Klinische) Psychologie. Daarna gespecialiseerd als arbeid en gezondheidspsycholoog.  Keurmerk PSYCHOLOOG NIP (beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen) en geregistreerd  psycholoog NIP/A&O.  Geregistreerd als docent en trainer CRKBO (Centraal Register Korte Beroepsopleidingen).

Het is mijn passie – en drijfveer – om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om anderen net dát duwtje te geven om (weer) gebruik te maken van de eigen mogelijkheden. D.w.z. anderen helpen herkennen wat zij WEL kunnen, maar ook wat  – tijdelijke of blijvende – beperkingen zijn en  te leren omgaan met dat wat  niet (alleen) te veranderen is!

Dit doe ik als psycholoog, coach, supervisor, docent en trainer: individueel en groep of team.  Hierbij werk ik graag samen met andere betrokkenen, zoals professionals, werkgever, etc., om zo de krachten te bundelen bij aanpak en preventie van problemen.

Mijn streven is, en blijft, anderen – persoon- en situatiegericht-  advies en steun te bieden bij gewilde en ongewilde veranderingen.

Mijn benadering is empathisch, direct, constructief confronterend, structurerend, coachend:  in het hier en nu met de blik gericht op de toekomst.

Wat anderen over Ria zeggen

 

“Ria is sociaal, duidelijk en weet de vinger op de zere plek te leggen. Haar adviezen zijn concreet en toepasbaar. Zij is bovenal een warm en hartelijk mens. Een coach om aan te bevelen!”

“Ik heb Ria in de arm genomen als supervisor tijdens mijn opleidingstraject en later als coach, toen ik moeilijk zat in mijn werk. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Ria was nuchter en praktisch en tegelijkertijd hartelijk, warm en invoelend. Ook buiten de gesprekken heeft ze prettig en opbouwend gereageerd op mijn mails. Ik voelde me gesteund en kon op haar rekenen. Nog steeds is het zo dat ik er soms even niet uitkom op mijn werk. Een afspraak voor een eenmalig gesprek is dan zo gemaakt.” 

“Door haar training en hulp werd ik me ervan bewust dat de weg die ik tot dan toe gelopen had, niet de juiste was. Een radicale ommekeer, zowel in de privésituatie als met betrekking tot werk, was noodzakelijk, maar dat is niet zomaar gedaan. In dat traject heb ik enorme steun gehad en het gevolg is dat ik nu de dingen doe die ik echt leuk vind en leef zoals ik wil leven. Ik ben een stuk anders en vooral gelukkiger geworden.”

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,