038 - 426 8 551 info@jennix.nl

 

Rina Mulder – Harmelen / Gouda / Utrecht
Rina Mulder - foto voor website

Rina Mulder

Opleiding: WO Arbeids- en Organisatie psychologie (BSc), diverse trainingen coaching en re-integratie.

Rina werkt naast haar werk voor Jennix ook als re-integratieadviseur voor bedrijven en UWV. Haar passie is dat iedereen (die dat wil) kan deelnemen aan de maatschappij, op welke manier dan ook (in dienstverband, als ondernemer of vrijwilliger). Rina heeft een brede kennis van arbeidsmarktparticipatie, vanuit diverse hoeken. Ze is een ervaren netwerker en weet de social media kanalen goed in te zetten.  Ook is ze business coach voor startende ondernemers, onder andere voor gemeente Woerden. Als adviseur begeleidt ze MKB bedrijven met personeelsadvies. In het verleden heeft ze een werving- en selectiebureau gehad en bemiddelde daarin ondersteunend personeel. Rina is aangesloten bij het NIP en is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk.

Wat zeggen kandidaten over Rina?

Mijn aanbeveling gaat over Rina Mulder. Ze luistert naar wat je zegt, ook tussen de regels door. Ze vertelt in duidelijke taal wat er van je verwacht word en snapt ook als je ergens moeite mee hebt. Ze is oprecht en zegt het ook eerlijk als ze het niet met je eens is. Ze geeft ook complimenten als je het goed doet.

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,