038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Tanja van Doesburg (Regio Deventer/Apeldoorn/Zutphen)

Opleiding: HBO Personeel en Organisatie, Academie Counselling & Coaching (bedrijfscoaching en groepscoaching), Natuur coaching (bij Samaragd coaching)

Tanja heeft jarenlang gewerkt als uitzendconsulent, personeelsfunctionaris en re-integratieconsulent. In 2005 besloot zij haar eigen koers te gaan varen. Ze stopte met haar vaste baan, ging een coach opleiding volgen, werkte als ZZP-er binnen diverse bedrijven en hield zich bezig met onderzoek en ontwikkeling om haar droombaan te gaan realiseren. ‘Mensen coachen in de persoonlijke ontwikkeling met de hond als spiegel’.

Tanja houdt zich in haar specialisatie voornamelijk bezig met de ontwikkeling van emotionele intelligentie, de vermindering van stress, het vergroten van persoonlijke effectiviteit en de realisatie van dromen. In haar samenwerking met anderen staan aandacht, openheid, vertrouwen en positiviteit centraal. Haar werkwijze is persoonlijk en praktisch. Tanja is aangesloten bij de NOBCO.

Wat kandidaten zeggen over Tanja:

Tanja voelt feilloos aan wie ik ben en waar ik aan moet werken. Zij geeft de juiste handvatten en heeft door wat ik nodig ben. Zij remt mij af, stuurt mij bij en moedigt mij aan. Geeft mij het gevoel dat het wel goed komt. Ik ben erg blij met haar als mijn consultant. Zij leeft zich in over waar ik het moeilijk mee heb en toont begrip. Waar ik het weg wil wuiven, pakt zij juist de koe bij de horens. Ik voel mij enorm begrepen en serieus genomen. Dat ik binnen 15 minuten huilend vertelde dat ik het best allang verwerkt had, (dus niet),dat ik niet meer als EVV mag werken, zegt mij dat ik mij meteen veilig voelde om dat te laten gebeuren.
Dat was nog niet eerder gebeurd en nadien gaf ik hier meer aan over.

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,