038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Jennix Talent Management organiseert vanwege de overweldigende belangstelling voor de voorgaande bijeenkomsten op donderdag 7 april 2016 van 10.00-12.30 voor P&O ’s en verantwoordelijk leidinggevenden de kosteloze themabijeenkomst: Loonsanctie van het UWV: Voorkomen is beter dan genezen.
Met in het verlengde daarvan de rol van de bedrijfsarts, ontslag na 2 jaar ziekte, modernisering ziektewet, de invloed van de wet Werk en Zekerheid en aanverwante onderwerpen.

Katja Bosboom is één van onze arbeidsdeskundigen en allround specialist op het gebied van ziekteverzuim, UWV, loonsancties en bezwaarprocedures. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met deze onderwerpen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op een mooie locatie in Zwolle, is kosteloos, vanaf 10.00-12.30 uur.

Aansluitend wordt er een lunch geserveerd. Verwachte eindtijd is rond 13.30 uur.  Aanmelden is eenvoudig: stuur een mail naar info@jennix.nl met daarin het aantal deelnemers van uw organisatie.

Op dit moment is de bijeenkomst vol, wilt u op de reservelijst mail ons dan. De eerste volgende themabijeenkomst is op 17 mei met als onderwerp: Hoe loonwaarde (UWV) te berekenen bij re-integratie werkzaamheden.