038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Titia Kroep (ondernemerscoach Oost en Zuid Nederland)

Opleiding
Opleidingskunde, Vrijetijdskunde, Creatieve therapie (propedeuse richting drama), Vitaliteitsmanagement (BGL) als onderdeel van de coachopleiding.

 

Titia begeleidt de kandidaten met interesse voor het starten van een eigen onderneming. Zij heeft zeer ruime ervaring in het begeleiden en aansturen van medewerkers en vrijwilligers variërend van LBO tot universitair niveau, bij diverse thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap, ondernemerschap, communicatie, klantgerichtheid en acquisitie.

Wat zij hierbij belangrijk vind is het gezamenlijk vanuit verbinding nut en noodzaak vaststellen van de koers die we willen varen, met realistische doelen en bruikbare resultaten. Zij werkt vanuit de visie dat 1je zelf de regisseur van je eigen (werk)leven bent én waar een wil is, is een weg. Het begint met bewustwording van je eigen waarden, je gedrag (op dat van anderen en dat van anderen op jou), wensen en de keuzes die je hebt. Welk doel en resultaat wil je hierin, samen je omgeving, bereiken. De kracht van de verbeelding en je mindset zijn hierin belangrijk. Ik werk hier graag samen met individuen, teams of organisaties aan. Ik verbind me makkelijk met anderen, waardoor er snel vertrouwen en een gevoel van veiligheid ontstaat. Anderen typeren haar als enthousiast, pragmatisch en een snelle schakelaar.”

Titia is aangesloten bij NVO2 en werkt volgens de beroepscodes van NVO2 en CMI.