038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Titia Terpstra – omgeving Drachten/Friesland

Opleiding: HBO Human Resource Management aan de HHSM, Beroepsopleiding Persoonsgericht trainen, Leergang Corporate Learning bij FCE, Leergang Talentgericht Werken bij FCE, NOLOC erkend loopbaanprofessional.

 Maak werk van je talent!

‘Het beste zien, halen en benutten in mensen’ is hoe je Titia het best kunt beschrijven. Titia is een ervaren loopbaanprofessional met veel kennis van de arbeidsmarkt en het ontwikkelen van mensen. Deze ervaring heeft ze opgedaan bij de grootste dienstverlener van mens en werk als adviseur leren en ontwikkelen, trainer en coach. Eind 2015 is ze haar eigen praktijk Paadwiis gestart, waarmee ze particulieren en bedrijven ondersteunt bij leer- en loopbaanvraagstukken in relatie tot werk of studie.

Kenmerkend in de begeleiding van Titia is haar positieve, persoonlijke aandacht én haar focus op talentontwikkeling. Zij stimuleert het benutten van sterke punten en legt de nadruk op waar jij goed in bent. Dit zorgt ervoor dat er (weer) zelfvertrouwen ontstaat gedurende een outplacement, re-integratie of loopbaantraject. En zelfvertrouwen is essentieel bij het vormgeven van je loopbaan en toekomst!

Ervaringen kandidaten:

Titia heeft kennis van zaken. En weet dit vooral op een zeer motiverende manier over te brengen. Ze is betrokken, professioneel, integer, inlevend en duidelijk. Ze heeft zich aangepast bij mijn interesses en behoeftes. Dit heeft goed gewerkt!

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,