038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Twan Albers

Opleidingen: NLP Master Practitioner, NLP Trainer, Familieopstellingen, Systeemdynamiek in organisaties, Hogere Hotelschool.

Sinds 2017 werk ik voor Jennix als loopbaancoach. Ik ben ervaren in het begeleiden van ex-bestuurders, directeuren, managers en medewerkers. Zowel in het vinden van nieuw werk als effectiever functioneren.

Mijn werkervaring is divers. Vanuit de Hogere Hotelschool belandde ik in commerciële functies bij de farmaceutische industrie, vervolgens in een baan als consultant en trainer op het terrein van sales en uiteindelijk in het werk van professionele coach. Door de verschillende loopbaanstappen die ik heb gezet paste het nieuwe werk (steeds) beter bij wie ik als mens ben als ook bij mijn missie en talenten.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het kan zijn om tussen 2 vaste banen in te zitten of de overgang te gaan maken naar zelfstandig ondernemerschap. De uitdaging is om een loopbaantraject zoveel mogelijk vanuit plezier en (zelf)vertrouwen te doorlopen in plaats van uit zorgelijkheid en innerlijke verkramping. Daar help ik graag bij.

Wat mijn werkwijze als professional kenmerkt;  betrokken, sensitief, échte aandacht, diepgang en humor, inspirerend en waar nodig ook confronterend, integer, authentiek, balans tussen IQ en EQ, mens- en resultaatgericht. Ik ben lid van de beroepsverenigingen voor coaches (NOBCO) en loopbaancoaches (Noloc).

 

 

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,