038 - 426 8 551 info@jennix.nl

Yvonne Dexel-Oudshoorn

Opleiding: HBO Arbeidsmarktpolitiek & Personeelsbeleid, School voor Coaching, Post HBO Loopbaanadvies, BGL Kinder- en Jeugdcoaching, licentie houder Latent Talent, diverse trainingen en cursussen op het gebied van coaching
Na een aantal jaar als HR-adviseur te hebben gewerkt heeft Yvonne de overstap gemaakt naar het werken als loopbaanadviseur en coach. Inmiddels heeft ze ruim 14 jaar ervaring in het begeleiden, coachen en adviseren van mensen met loopbaan- en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Yvonne denkt graag in oplossingen en mogelijkheden en werk op een open, eerlijke en respectvolle manier. Betrokken, gemotiveerd, kritisch, doelgericht en enthousiasmerend zijn kernwoorden die haar en haar werkwijze typeren. Naast individuele- en groepsbegeleiding houdt ze zich ook graag bezig met beleidsondersteuning en het deelnemen aan werkgroepen en projecten richt ze zich op het in beweging en ontwikkeling brengen van mensen waarbij ze uit gaat dat ieder mens uniek is en unieke kwaliteiten en talenten heeft.

Wat kandidaten zeggen over Yvonne:

Anja:

Vanaf het eerste gesprek voelde ik me al prettig bij Yvonne.
Zij heeft een goede luisterhouding, en komt rustig, geïnteresseerd, professioneel, vrolijk en lief over.
Hierdoor voelde ik me veilig om mezelf te kunnen zijn en mijn emoties te tonen.
In het begin worstelde ik behoorlijk met het idee dat het werken als verzorgende waarschijnlijk nu voorbij is. En wat nu? Vond het allemaal heel eng! Hier had ik allerlei gemengde gevoelens over. Yvonne heeft mij hier ook heel fijn in begeleid!
Omdat er bij mij ook nog van alles meespeelde, bewonderde ik het des te meer in haar hoe zij het inzicht had in mij, waar de kernpunten lagen waar ik in vast liep.
Zij gebruikte methodes en opdrachten, om mij te laten nadenken over mezelf. Om zo te ontdekken dat ik een sterke vrouw bent met kwaliteiten die ik nooit van mezelf had durven zeggen. Ik ben innerlijk zo gegroeid dit afgelopen jaar!
Onze gesprekken waren ook open en eerlijk. Daardoor kreeg ik de feedback die ik nodig had op punten waar ik aandacht aan moest besteden.
Zij leerde me verder te kijken dan het veilige waar ik in bleef zitten. Ze liet mij op een realistische manier zien wat ik met mijn kwaliteiten en mogelijkheden kan, en of er op de huidige arbeidsmarkt daar vraag naar is. Met als resultaat dat ik weer naar school bent gegaan om een heel nieuw beroep te leren.
Kortom, ik vindt haar echt een kanjer en kan haar ten zeerste aanbevelen!

Jennix Talent Management

Jennix

Jennix begeleidt bij outplacement, re-integratie (2e en 3e spoor), loopbaanadvies en monitoring WW. Jennix levert door heel Nederland mensgericht maatwerk. Alle consultants zijn ervaren specialisten. Zij helpen kandidaten goed voorbereid en succesvol de arbeidsmarkt op.

Contact met Jennix

Bij Jennix helpen we je graag verder. Neem nu contact op en:

  • Stel vragen aan een expert,
  • Krijg uitleg over ons werk,